De 5-seconden trick voor vacatures gemeenteEen vermalingsbedrijf gevestigd in Amsterdam zijn wij per meteen op zoek naar productiemedewerkers met een goede lichamelijke welzijn.

Voor een logistiek bedrijf op Schiphol bestaan we, de logistieke specialist, op zoek tot warehousemedewerkers vanwege de klanten.

Functieomschrijving Werken betreffende uitzonderlijke casuïstiek en zeer diverse patiëntengroepen Ingeval physician assistant in opleiding binnen de subafdeling Neonatologie betreffende het Radboudumc word je tijdens twee,5 jaar opgeleid...

In een Groningse volksmond wordt deze unit liefkozend 'Een Zusjes' genoemd via de diversiteit aan ruimtes en een karakteristieke banken en nissen in de verscheidene panden. Zo heb je nooit een saaie dag op werk in dit dynamische evenement.

Ingeval hulpkok werk jouw actief mee in ons huiselijk klein team en ben je mede verantwoordelijk voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden (mis en place) en dit doorgeefklaar produceren aangaande gerechten.

Zoek jouw een uitdagende, afwisselende baan binnen een geriefelijk team wegens naast jouw studie? Of wellicht speurtocht jouw werk in de horeca voor vast. Solliciteer vervolgens nu.

Als jouw beschikbaar raakt vanwege tijdelijke opdrachten op scholen. Inschrijven invalpool Verlangen is jouw bovendien leren?

Je legt onze gasten met genoegen in de watten betreffende aangenaam bikken. Het doe jouw zelfstandig en tegelijk ook niet alleen: jouw werk altijd tezamen betreffende je collega’s.

Heb jij interesse in die vacature? Solliciteer dan door jouw motivatie met CV + foto te sturen tot sollicitatie@driegezustersgroningen.nl

Benieuwd hoe het eraan toe zal voor een provincie Groningen? Bezoek hieronder een video's teneinde een indruk te oplopen aangaande onze bedrijf. Dit grootste deel met een in totaal ongeveer 800 provinciemedewerkers werkt in het provinciehuis:

- Jouw raakt breed en flexibel inzetbaar en hebt geen moeite om te werken op weekenddagen, avonden en feestdagen.

• Nauwelijks bezwaar anti flexibele werktijden, ook in het weekend en op feestdagen • Goed kunnen samenwerken en goed mogen werken onder druk

Ambitie om te werken in de horeca? Voor het kan je een hoop leren én groeien! Werken bij De Gezusters De 3 Gezusters brengt de grandeur aangaande Parijs tot een Omvangrijke Markt. Voor een koffie, lunch, avondmaal, borrel ofwel partijtje kun je bij ons terecht. In een Groningse volksmond is deze unit liefkozend 'De Zusjes' genoemd door een diversiteit met ruimtes en een karakteristieke banken en nissen in de verscheidene panden. Zo heb je nimmer een saaie dag op werk in dit dynamische bedrijf. Het Grand Café kan zijn niet enkel de naamgever vanwege een hele zuidzijde van de Omvangrijke Markt, dit kan zijn daarnaast een publiekstrekker voor plaats en land. Wij zorgen voor op deze plaats vanwege kundige bediening met onze gasten. Dit kan zijn zeker vanzelfsprekend het... · Jij een handen uit de mouwen steekt · Jouw niet vies raakt betreffende hard werken · Je geregeld werkt Heb jij daar weet zin in? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet en iemand die weet kan jouw volgende week alang met een slag! Interesse in een functie over Borrel kok - Avond bij Drie Gezusters landstreek Groningen? Reageer nu betreffende jouw CV en look here motivatie. Acquisitie tot aanleiding van die vacature wordt ook niet op prijs gesteld. Ingaan:

Wij verzoeken je vriendelijk teneinde louter te reageren indien je met het profiel voldoet. Enkel volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV geraken in treatment genomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *